Bli sponsor

Hva er Webdagene?

Webdagene er et unikt, helhetlig og praktisk vinklet konferanseopplegg som er skreddersydd for webredaktører, webmastere, informasjonsansvarlige og markedsførere som jobber med webkommunikasjon til daglig. Konferansen er den beste arenaen for faglig oppdatering om innhold, strategi og design på web. Opplegget er like relevant for bedrifter som for offentlige nettsteder.

Hvorfor skal jeg være sponsor?

Vil du at bransjen skal bli kjent med deg og hva du har å tilby? På webdagene møter du potensielle kunder fra svært mange av de store norske selskapene. Det er lagt stor vekt på omgivelsene og det sosiale aspektet ved konferansen, så det vil bli god til å myldre og samtale med alle deltakerne både på dagtid i pausene, samt ved en fellesmiddag og fest på kvelden.

Hvem deltok i fjor?

Flere av de store norske selskapene var representert ved fjorårets arrangement. Her kan nevnes DnB NOR, Edda Digital, Avinor AS, Eniro, Cappelen Damm AS, Telenor, Thon gruppen, Color Line AS, GE Money Bank, Ventelo, Finn.no, Gjensidige, Helsedirektoratet, Hurtigruten, Innovasjon Norge m.fl.

Ønsker du å bli sponsor?

Kontakt vår sponsoransvarlig

Sesilie Halland
Telefon 477 57 880
sesilie@netliferesearch.com